עמוד שדרה של תינוק 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/07/2021 | 12:29 | מאת: פרידה

שלום דוקטור, יש לתינוק שלי 3 חודשים נולד עם גומה סקראלית מעל החריץ בטוסיק. הרופא שלח לכל מקרה לאולטרסאונד עמוד שדרה. באולטרסאונד היה הכל תקין, אך נאמר שהקונוס נמצא במיקום L2-L3. כתוב שמיקום נמוך. זה לא תקין? המיקום נמוך ומה יכול לגרום? זה יכול לעלות למעלה עם גדילת התינוק? מיקום כזה צריך לעשות ניתוח?

זה פורום של סקירות בהריון. את צריכה להתייעץ עם נוירוכירורג האם יש צורך בניתוח לשחרור חוט השדרה. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר