טוקסופלזמה בהריון שבוע 16

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

28/06/2021 | 02:05 | מאת: yose

אשתי שבוע 16 ,בבדיקת דם מ 17/6/2021 ,TOXOPLASMA IgM POSITIVE TOXOPLASMA IgG POSITIVE 38.70 TOXO IgM(Add.-VIDAS) - Toxo IgM POS TOXOPLASMA CONFIRM. - TOXO IgG POS High 0.30 - TOXOPLASMA AVIDITY לציין בכל בדיקות העבר של TOXOPLASMA הכל היה שלילי , בדיקה אחרונה לפני הנוכחית , מ 2017 רופאת נשים במרפאה כבר 11 יום לא בדיוק יודעת נה לעשות, אמרה ששלחה מייל לזיהומים בב"ח ואף אחד לא חזר אלינו . מהאינטרנט הבנו שהמצב לא פשוט ומצריך בירורים וטיפולים. מה אתם אומרים על הבדיקה ? מה לעשות איפה אתם הכי ממליצים לנו לפנות להמשך בירור, אנחנו קופ"ח כללית . תודה רבה

את תצטרכי לבצע דיקור מי שפיר בשבוע 21-22 ולשלוח את החומר למעבדת אבו כביר של משרד הבריאות. לפני כן את צריכה ללכת לייעוץ זיהומולוגי . נסי את פרופ' יעקב אמיר. לאחר מכן את הדיקור תוכלי לבצע אצלי (אני מבצע בבית חולים אסותא את התור דרך מזכירתי 0545448999). בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר