חלבון עוברי מוגבר שבוע 19

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

16/05/2021 | 17:24 | מאת: גל

שלום, אני נמצאת בשבוע ה19 להריוני. ביצעתי בדיקת חלבון עוברי לפני שבוע ויצא כי הafp מוגבר - 3.43. הסיכויים לתסמונות 1:13,000. שקיפות , ניפט , וסקירה מוקדמת יצאו תקינות לחלוטין. אני בלחץ היסטרי כי קראתי על האפשרויות היכולות להיות במצב כזה. במידה והכל תקין ממה יכול לנבוע ערך כזה? חישוב של ההריון הינו נכון כי זה ivf. האם כעת לבצע סקירה מכוונת? מי שפיר? כיצד להתקדם. תודה

עניתי בפרטי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר