ממצא בקיבה סקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

05/03/2021 | 15:39 | מאת: אמה

בסקירה הראשונה נמצא כי מיקום הקיבה לא תקין נכתב כי הקיבה הודגמה לרוחב הבטן מה זה אומר? האם זה יכול להסתדר? הופניתי לus בבית החולים

שלום לך מיקום וגודל הקיבה הם דברים שיכולים להשתנות מסקירה לסקירה. כמובן תלוי אם יש חלילה עוד ממצאים כולל כלי דם ולב. ממליץ על סקירה מפורטת חוזרת ובהתאם לה בירור נוסף אם יידרש  ונקווה שהכל יסתדר.

09/03/2021 | 20:54 | מאת: אמה

תודה ד"ר היום עשיתי סקירה נוספת באופן פרטי, הקיבה מוצגת לרוחב במקום לאורך. האם נתקלת במקרה כזה שזה הסתדר? מה ההשלכות של זה? הופנתי לבדיקת מי שפיר..

שלום מור כששאלת אותי על מיקום הקיבה אמרתי לך שצריך לראות זאת כדי לתת חוות דעתבחרת ללכת למקום אחר לעשות הסקירה באופן פרטי וזה בסדר אבל מי שצריך לתת חוות דעת לגבי זה הוא מי שבצע לך הסקירה ,  האם הסתכל על הלב,  כלי הדם וכו.  יכול להיות שצריך גם דיקור מי שפיר וכו. בכל מקרה כמו שאמרתי צריך לראות כדי לתת חוות דעת בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר