בדיקת NIPT לא היה מספיק DNA

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

28/02/2021 | 17:33 | מאת: סימה

שלום רב בצעתי בדיקת NIPT ולא היה מספיק DNA של העובר אצלי ניבנו בשני ושוב אותו דבר האם זה מעיד על בעיה כלשהי?

זה לא בהכרח מראה על תוצאה לא תקינה. אין ספק שחייבים לחזור על הבדיקה כדי לקבל תוצאה וודאית. סקירת המערכות היתה תקינה?

01/03/2021 | 08:01 | מאת: סימה

שקיפות עורפית היתה תקינה וגם סקירת מערכות ראשונה העניין הוא שאני לא ממש רוצה לעשות דיקור מי שפיר ואני פוחדת שזה אומר משהו מתי אין מספיק DNA? וזה יצא פעמיים כך לכן אי אפשר לעשות שוב

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר