סקירת מערכות שבוע 22

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

24/02/2021 | 22:24 | מאת: גלית

היי ד״ר בסקירת מערכות בשבוע 22 נמצא ממצא: Mild Prefrontal Edema בוצעו שקיפות עורפית, חלבון עוברי, Verifi Plus, אקו לב עוברי וכן מי שפיר + צ׳יפ גנטי. וכן הושלם סקירה נוספת בשבוע 25 אשר עדיין נמצא אותו ממצא כל השאר תקין. שאלתי היא שעדיין לא הצלחתי להבין, מה משמעות הממצא הזה? מה זה אומר? והאם יש עוד בדיקות שמומלץ לעשות לנוכח ממצא זה?

ככלל הממצא הזה כשהוא בדידי יכול להיות תקין. הבירור היחיד שעוד נותר לעשות הוא אקסום. התייעצי בעניין זה עם גנטיקאי. הייתי מבצע גם סקירה שלישית.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר