Cpc 4 ממ דו צדדי במוח העובר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

02/02/2021 | 22:15 | מאת: לימור

שלום רב שמי לימור בת 41.6 בהריון שבוע 22 בתחילת ההריון עשיתי חלבון עוברי בדיקת דם שקיפות עורפית ובדיקת דם nifti כל הבדיקות תקינות ב"ה. היום אני בשבוע 22 עשיתי סקירה מאוחרת והודגם 4 ממ cpc במוח העובר. האם יש סיבה לדאגה הופנתי לייעוץ גנטי.. תודה רבה על המענה!

CPC עלול להיות קשור ל טריזומיה 18 לרוב לא כממצא בדידי. Nipt גם מפחית מאד הסיכונים לטריזומיה 18. הסיבה היחידה לייעוץ גנטי או לשקול בצוע דיקור מי שפיר הוא הגיל ועניין הציפ הגנטי שלא נבדק בניפט. בכל מקרה הייתי מגיע לסקירה שלישית בשבוע 30

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר