ממצא שסווג כפתוגני בצ׳יפ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

28/12/2020 | 07:20 | מאת: לושלוש

שלום פרופ׳, לפני מספר ימים נקראנו למכון הגנטי בבית החולים בו ביצענו את דיקור מי השפיר והצ׳יפ הגנטי בשל ממצא חריג בבדיקת הצ׳יפ. הגנטיקאית הסבירה שאין עדות על תחלואה בממצא הזה, אך אמרה שיש חמישה מקרים מתועדים בלבד בספרות הרפואית. חשוב לציין כי החסר נמצא בכרומוזום x בעובר ממין נקבה. אנחנו מודאגים מאוד. נשמח לכל מידע והסבר. מצ״ב התוצאה שנתקבלה. תודה רבה מראש!

28/12/2020 | 07:23 | מאת: לושלוש

לא יודעת אם צורף הקובץ. מנסה שוב.

מצטער אך התשובה לשאלתך צריכה להנתן ע"י גנטיקאי. אם אתם לא מסתפקים בייעוץ הגנטי שקבלתם אתם צריכים לפנות לחוות דעת גנטיקאית!!! שנייה. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר