סקירה מאוחרת - צרבלום קטן בשבוע מגיל ההריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

29/08/2020 | 13:55 | מאת: דיאנה

שלום, ביצעתי סקירה מאוחרת בשבוע 21+5 ונצפה צרבלום שמתאים לשבוע 20+4 אחוזון 30. הרופא אמר שהמוח תקין והוורמיס מפותח ובכללי הסקירה תקינה וביקש לחזור למעקב בשבוע 28. מאז אני בלחץ שמשהו לא בסדר,האם זה בסדר לחזור למעקב רק בשבוע 28?

לדעתי הפע רלא מספיק גדול בכדי להצביע על בעייה כמובן הכל בתנאי שסקירת המח השלימה תקינה. בצעת בקופה? עשו לך סקירה וגינלית של המח?

30/08/2020 | 10:42 | מאת: דיאנה

ביצעתי אצל רופא פרטי, לדבריו שאר הסקירה של המוח תקינה וביקש לחזור בשבוע 28 לבדיקת מעקב. הסקירה בוצעה על הבטן, העובר היה במצג עכוז.

אם כך אז בסדר גמור.

30/08/2020 | 10:55 | מאת: דיאנה

תודה רבה על המענה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר