סימני מתיחה , בטן רפויה ומי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

11/05/2020 | 00:35 | מאת: שירן

שלום, בהריון שלישי, זכיתי בסימני מתיחה רבים וגדולים בבטן התחתונה עד למפשעה למטה ובכללי בטן עם עור רפוי ( לא שמנה פשוט גנטיקה גרועה) אני צפויה לעבור דיקור מי שפיר ורציתי לדעת אם לא תהיה בעיה לדקור באזורים שהבטן עם סימני המתיחה ועור רפוי ( אזורים רבים של סימני מתיחה עם כיווצי עור קטנים שלפעמים נראים כאילו נצבר בהם לכלוך, נראה כמו פסי עור בצבע חום שאם אני משפשפת הצבע החום יורד, סליחה על התאור) האם זה יכול לגרום לזיהום על אף שהמדקר מחטא את הבטן בגלל כיווצי העור שנצברים בהם לכלוכים? מתביישת לשאול את הרופא אשמח לעזרתך...

לא נראה שצפוייה בעייה בדקור עברנו כבר "בטנים" רבות כאלה. מחטאים טוב את בטן ומקווים לטוב

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר