דיקור מי שפיר בנוכחות מיומה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

08/05/2020 | 22:33 | מאת: גלי

שלום, בת 33, שבוע 16 עד כה כל הבדיקות תקינות  כולל בדיקת ניפט. יש לי שרירן קדמי בגודל 4 סמ ( גדל מתחילת ההריון ויגדל כנראה) ושליה קדמית שצמודה לשרירן. האם בגלל מיקום השרירן יש סיכון גדול יותר להפלה כתוצאה מבדיקת מי שפיר? לא מצאתי נשים עם שרירן שעשו מי שפיר ואני מאוד חוששת...

את אולי לא מצאת נשים עם שרירן שעשו דקור אבל אני בצעתי הרבה דקורים כאלה לעיתים עם שרירנים גדולים מאד. לא ניתן לענות לך על הקשיים הטכניים עד ליום הדיקור כשתגיעי ונראה את המצב באותו רגע. נדירים המקרים (אולי פעם אחת) שדחינו אשה שהגיעה לדקור. בהצלחה

09/05/2020 | 09:38 | מאת: גלי

טוב לשמוע שיש ניסיון עם זה! האם השרירן ( כמו שמתואר) מעלה סיכון להפלה במי שפיר או שהסיכון נשאר רגיל?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר