Cmv בשליש הראשון בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

04/12/2019 | 14:35 | מאת: אא

אני שבוע 12 אובחנתי חולה בcmv הדבקה ראשונה. (Igg שלילי בעבר) בבדיקה ראשונה- שבוע 6 Igm חיובי Igg חיובי ושווה 200 Avidity =0.5 בבדיקה שניה לאחר כחודש שבוע 10 Igm חיובי Igg חיובי ושווה 216 Avidity=0.62 אשמח לדעת מה ניתן להסיק מכך

מדובר קרוב לוודאי בהדבקה לפני!!! תחילת ההריון. מה שאת צריכה זה סקירת מערכות טובה ודקור ל- CMV בשבוע 22. אני נוהג ,פרט לסקירה המוקדמת, לבצע את הסקירה המאוחרת יום לפני הדקור ואז לתת עוד חוות דעת (אם חלילה מתגלים ממצאים וכו).

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר