שקיפות עורפית נם שקלול תוצאות ב. דם

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/11/2019 | 14:11 | מאת: נסלי

עשיתי שקיפות שבוע 12.5 בבדיקת אולטראסאונד NT-2.4, נצפתה עצם אף ,הסיכון לתסמונת דאון לפי הגיל 1:635(בת 31) והסיכון לפי הגיל והבדיקה הוא 1:714 .האם תקין ? עשיתי גם ב.דם עדיין אין תשובות . הרופא אמר שיש שילית פתח מרכזית ועובי צוואר הרחם 51 מ"מ .האם יכול להשתנות המצב נורא חוששת .הרופא לא אמר אם זו שליה גבוהה או נמוכה .אשמח לתשובתך בנושא . שקלול ב.דם:PAPP-A:1.3 Free BHCG:23.2 Nasal Bone:הודגם NT-2.4 mm לפי הגיל והבדיקות 1:660 לפי גיל בלבד 1:690 חוששת התוצאה של freeBHCG יצא גבוהה.

01/12/2019 | 19:29 | מאת: נסלי

ממתינה לתשובה ,אפשר בבקשה לענות . תודה .

לגבי שליית הפתח לא הייתי מודאג. לגבי השקיפות מה שיקבע זו סקירת מערכות. את צריכה סקירה מוקדמת טובה כולל אקו לב עובר

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר