זרם חשמלי בהריון שבוע 25

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

16/10/2019 | 22:14 | מאת: הילה

יש לי תנור בבית שמעביר זרם חשמלי. אני מתעסקת הרבה באפייה וכל פעם חוטפת זרם, כמעט 10 פעמים ביום. זרמים קטנים ולא נעימים. היום היה טכנאי והבנו שהזרם המועבר בעוצמה של 100 וואט. אני ממש חוששת שזה פגע בעובר בצורה כלשהי. האם זה יכול לפגוע בו? אני חוטפת את הזרמים האלה כבר כמה חודשים וממש מפחדת..

16/10/2019 | 22:27 | מאת: הילה

יכול להיות שגם התבלבלתי בין וואט לוולט..לא מבינה בזה כלום...אבל חוששת מאוד..

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר