ערך בדיקת חלבון עוברי גבוה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

25/09/2019 | 00:07 | מאת: הריון 1

היי שלום אני בת 26 אפלפטית הריון ראשון עשיתי בדיקות סקירה מוקדמת ושקיפות עורפית ושניהם תקינות ולצערי בדיקת APF יצאה 2.01 לבנתיים אין אבחנה אך כן ממש הבלתי ואני די עובדת עצות ומממשששששש מפוחדת הייתי רוצה לדעת לאן זה יכול להוביל מה זה יכול להיות כמה זה מסוכן ממש אבקש תשובה מהירה

את סתם מכניסה עצמך ללחץ מיותר. ערך של 2.01 הוא תקין לחלוטין!!!! ואם בצעת סקירה מוקדמת שהיתה תקינה קל וחומר שהכל תקין. נא להרגע

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר