סקירת מערכות ושלילת מומים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

22/05/2019 | 14:17 | מאת: עמית

לאחר שתי הפסקות הריון בגין חיך ושפה שסועים. כעת בהריון שלישי שבוע 15.5 לאחר שקיפות עורפית וסקירת מערכות מוקדמת נאמר שהכל תקין. וכי לא נצפו מומים. מה הסבירות שחלילה יתגלו שוב המומים בהמשך ? האם כדאי לערוך שוב סקירה ?

לא חושב שיש טעם בבצוע סקירה נוספת עכשיו. הייתי מגיע לסקירה חוזרת בשבוע 22 על מנת לשלול מומים שיתפתחו יותר מאוחר (לא סביר שתמצא פתאום שפה שסועה)

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר