בדיקת גדילת עובר עם כליה שמאלית אקוגנית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

07/04/2019 | 10:58 | מאת: בלחחץ

בוקר אור! בבדיקת גדילת עובר נרשם-נצפתה כליה שמאלית אקוגנית עם אזורים ציסטיים 34*43 ממ וביקשה שאלך שוב לבדיקת רופא האם יש לי מה לדאוג? אני בשבוע 30 ואמורה לטוב בעוד יומיים האם זה אמור להיות בעיה?

07/04/2019 | 11:13 | מאת: בלחחץ

יש לציין שאני הריון 3 וזה בן. .ה2 הריונות הקודמים היו טובים עם ברוך ה 2 ילדות בריאות. בת 26 כל הבדיקות יצאו תקינות סיקרה מוקדמת מאוחרת סקר ביוכימי שקיפות עורפית

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר