הבדל בין סקירה מאוחרת מורחבת ופשוטה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

27/03/2019 | 12:38 | מאת: דנה

שלום רב, הריון ראשון אז הרבה שאילות טיפשיות צצות, כמו שאומרים מרוב העצים כבר לא רואים יער... אתה יכול להסביר מה הבדל טכני בין סקירה מאוחרת רגילה שמציע קופת חולים ובין סקירה מאוחרת מורחבת? האם באמת יש הבדל באזורים של בדיקה? כמו לדוג' מישהו אמר שבבדיקה רגילה לא סופרים אצבעות, ואז אם משהו לא היה תקין לא ניתן לדעת.. כי מזכירות ומוקד נותנים תשובה מאוד מעורפלת.. כמובן שתמיד כדאי לעשות בדיקה יותר מורחבת, אבל הבדל בעלות משמעות מאוד.. אשמח להסבר כללי.

שלום לך. אני מודע להבדל בעלות אבל כפי שכתבת הסקירה בקופה אינה מורחבת כמו הסקירה המבוצעת במרפאה פרטית. ספירת אצבעות זו רק דוגמה אחת לכך. אני לא רוצה להכפיש הקופות כי נעשית שם עבודה טובה אבל העובדה הזאת כתובה בטופס הבדיקה שאת מקבלת בקופה ואת צריכה לעשות את ההחלטות שלך בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר