סקירות מאוחרת חדרי מוח

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

24/03/2019 | 10:03 | מאת: רחלי

בס"ד. שלום וברכה פרופסור. בלידה אהיה בת 36.5 יש לי 2 ילדים בריאים ב"ה. בהריון זה ביצעתי בדיקת nift שיצאה תקינה. שבוע 22 ביצעתי סקירה מאוחרת הכל תקין בחדרי המוח נכתב כי חדר שמאל 8.4 וחדר ימין 6.3 להגיע בעוד חודש למעקב. האם חדרי המוח של העובר בטווח הנורמה? והאם יש סיבה לפאניקה חלילה? תודה רבה ובשורות טובות לכולן/ ם !

לפניקה בוודאי שאין מה להכנס. זוהי אסימטריה של חדרי המח בתחום הנורמה!! המעקב נועד לוודא שאין שינוי בממצאים בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר