שיליה דו אונתית והשרשה וולמנטוזית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

19/03/2019 | 10:44 | מאת: Y

שלום רב, אתמול בסקירת המערכות המאוחרת הרופא רשם את הדברים הבאים: רושם לשתיה דו אונתית bipartita. השרשרת חבל הטבור באזור קרקעית הרחם ובבסיס השרשה הודגמו כלי דם - השרשה וולמנטוזית. מזה אומר? אפשר הסבר על הנושא? האם יש חשד לואזה פרביה? בנוסף, בסרירה יצא שהיקף וקוטר הראש הם סביב האחוזון ה 8 לאותו שבוע (אני בשבוע 23). הרופא אמר שזה קטן ולחזור לביקורת בעוד חודש. ממצאי המי שפיר והציפ הגנטי תקינים. האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש

אם השרשת השלייה היא בםוהדוס קרוב לוודאי שאין וזה פרוויה. בכל מקרה עקב העובר הקטן את צריכה להיות יותר במעקב (כולל לדעתי סקירה שלישית) ואז לבדוק גם את נושא חבל הטבור

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר