הרחבת אגן כליה בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

05/01/2019 | 15:27 | מאת: אחת

שלום בסקירה מוקדמת נמצא הרחבת אגן כליה ימנית 3.6 ממ. העובר הוא זכר. רציתי לדעת כמה זה ממצא מדאיג? השקיפות והסקר הביוכמי הראו תוצאות טובות. 1:10000 תודה

זו הרחבה קלה שאינה מאד מדאיגה. בת כמה את? מתכוונת לבצע דקור מי שפיר? בכל מקרה דרוש מעקב סונוגרפי (בסקירה המאוחרת)

13/01/2019 | 16:43 | מאת: אחת

אני בת 33.5 . האם כדאי בגלל ממצא זה בלבד לעשות מי שפיר? ומה הכוונה מעקב? הרי בכל מקרה בסקירה מאוחרת יבדקו את זה לא?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר