הבדל בין תאריכי הוסת ותוצאות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

25/12/2018 | 12:07 | מאת: אחת

שלום רב. ביצעתי שקיפות עורפית +בדיקת סקר ביוכימי. בשקיפות העורפית הרופא קבוע שמועד הוסת הינו 17.9. מנגד בהפנייה שקיבלתי לעשות את בדיקת הסקר מהרופא הגניקולוג שלי הוא רשם שתאריך הוסת לפי האולטרסאונד 21.9. בתוצאות של הסקר הביוכימי הם התייחסו לתאריך של הרופא מההפנייה מלפני שבועים וציינו כי תאריך הוסת הוא 21.9 בעוד הרופא שעשה לי את השקיפות יום לפני בדיקת הדם רשם 17.9 האם יש צורך בחישוב מחדש של בדיקת הסקר הביוכימי ושיתקנו את תאריך הוסת ל17.9? התקשרתי למעבדה והם אמרו שאשאל את הרופא המטפל... הרופא המטפל כרגע בחופשה ורציתי לשמוע את דעתך... בנוסף טעו בגיל שלי במועד הלידה הם רשמו שאהיה בת 33.9 כאשר אהיה בת 33.11

ההבדל של 4 ימים לא משנה התוצאה ואין צורך בבדיקה חוזרת בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר