מי שפיר או בדיקת דם ,תודה רבה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

30/12/2017 | 11:24 | מאת: לבנה

שלום רב, יש לי שאלה בבקשה.. זהו הריון שני שלי (הריון ראשון היה בגיל 35 תקין לאחר טיפולי פוריות רבים)כעת אני בת 40 הריון שבוע 15 . תוצאות שקיפות יצאו : papp-1.46 mom(4028 mu) hcgb 2.01 mom )76.9 ml שקיפות 0.99 MOM 1 1.33 MM סיכון לפי גיל 1:110 סיכון בשילוב תוצאותהבדיקה : 1:910 טרימוזה 18- 1:10000 הרופא אמר שנעשה בשבוע הבא סקירה מוקדמת ואם הכל יהיה תקין יהיה עלי להחליט או לבצע בדיקת דם או מי שפיר אני מאוד חוששת מדיקור בגלל הסיכוי להפלה וזיהום (עברתי כבר 2 הפלות בעבר בשבועות ראשונים...והרין ראשון שצלח היה לאחר המון שנים ש טיפולים )וזה הריון שבא טבעי ...השאלה בגלל הגיל...אם הכל יהיה תקין האם כדאי לשקול בדיקת דם ? ואיזו חברה עדיפה שבודקת יותר בדיקות בצורה מקיפה יותר ? הבנתי שיש 5 חברות.. מה דעתך ? המון המון תודה לך :)

אני חושב שזה מוקדם מדי לדון בדקור מול בדיקת דם קודם כל תבצעו סקירה ולפי הממצאים או חוסר ממצאים לדון בשאלה זאת. לגבי איזו חברה אין זו מטרת הפורום. תתייעצו עם רופאך לגבי איזו חברה. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר