סקירת מערכות מאוחרת-שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

10/12/2017 | 17:10 | מאת: lulu

שלום רב, הבוקר ביצעתי את הבדיקה ובבדיקה עלה כי המוחון הקטן נמצא קטן בכ-11 ימים מגילו של ההריון. הרופא ביקש ממני להגיע עוד שבועיים-שלוש לבדיקה נוספת. רציתי להבין מה המשמעות של הדבר? האם מדובר בתופעה שכיחה שכן יש איברים שמתפתחים מאוחר יותר? האם עליי לדאוג? האם יש משהו שעליי לעשות טרם הבדיקה? אני ממש מודאגת ולא רגועה. תודה!

זה אכן קצת עיכוב בגדילת המוחון אבל זה לא מספיק. צריך סקירה טובה מכוונת למח העובר לראות האם יש דברים נוספים במח ומחוצה לו ואז לתת חוות דעת

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר