שליה אחורית או קדמית?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

25/10/2017 | 08:27 | מאת: רעות

היי, אני בשבוע 19 והיום הייתי בבדיקת אולטרסאונד שגרתית. הטכנאי אולטראסרונד אמר שהשליה שלי לא קדמית ולא אחורית. גם בסקירה הראשונה שעשיתי לפני 4 שבועות, לא זכור לי שהרופא ציין, משהו חד משמעי לגביי מיקום השליה, הוא אמר שהיא איפה שהיא צריכה להיות ובטופס שהביא לי כתב שהשליה - קרקעית. מה זה אומר בעצם? תודה מראש

צודק הרופא שלך. לרחם יש חלק גבוה עליון שנקרא קרקעית ואם השלייה ממוקדמת שם אזי היא לא קדמית ולא אחורית אלא בקרקעית אין לכך שום משמעות בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר