סקר ביוכימי בעייתי אחרי שקיפות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

30/07/2017 | 20:04 | מאת: דנה

בת 37.9. בשקיפות 1.5 ממ עורף נצפתה עצם אף. סיכון משוקלל 1:665. בבדיקת הדם- פאפ a יצא 2.58mom ובטא חופשי 5.92mom. סיכון לדאון לפי גיל 1:200 ולפי כל הבדיקות 1:420.מה משמעות התוצאות של בדיקת הדם? האם מומלץ לבצע מי שפיר? אלו בדיקות מומלץ לעשות?

אם הסקירה תקינה אין לך ממה לחשוש. ממילא תבצעי כנראה דקור מי שפיר עקב גילך כך שבכל מקרה תצטרכי לחכות לתשובה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר