חלבון עוברי לפני סקירה מורחבת מאוחרת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

23/01/2017 | 07:38 | מאת: שיר

היי שלום פעם ראשונה שאני כאן בפורום אשמח לתשובה מהירה ובכלל אם היא תרגיע זה בכלל יהיה מעולה :) שבוע 18 לאחר חלבון עוברי שיצא 2:11 שהנורמה הינה עד 2 בדף רשום חשש למומ בצינור העצבים עד כמה התוצאה גרועה והאם יש ממה לחשוש תודה מראש על התשובה...:)עוד שבועיים סקירה ממוקדת למערכת העצבים..אך אשמח לדעה ולהרגעה אם יש כזו

23/01/2017 | 13:21 | מאת: שיר

יש לציין שהסקירה המוקדמת הייתה בסדר...אגב אני לא ממש מבינה בזה בסקירה מוקדמת מסתכלים על עמוד השידרה? על צינור העצבים ? כי בדף שקיבלתי שהכל בסדר

צפירת הרגעה. ממש אין ממה להילחץ. ברגע שעברת סקירה מוקדמת את יכולה להרגע מה גם שהחלבון העוברי ממש גבולי (מעט מעל הנורמה). כדי להרגע לגמרי את יכולה להקדים הסקירה המאוחרת לשבוע 22 בהצלחה

29/01/2017 | 07:48 | מאת: שיר

אבל בסקירה הראשונה לא רואים דברים שקשורים למערכת העצבים אז איך זה קשור שאני יכולה להיות רגועה...ועוד שאלה? קראתי שעד לפני כמה שנים עד 2.5 הנורמה הייתה בסדר ורק לפני כמה שנים החמירו והורידו ל 2 זה נכון..?

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר