סקירה מוקדמת שבוע 16+5

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/01/2017 | 23:58 | מאת: רוניתוש

שלום אני בשבוע 16+5 הגעתי לסקירה ולצערי היא הופסקה באמצע מאחר שהיה קשה לראות הכל ולטענת הרופא מאחר וזה שלב מוקדם לבטני ומאוחר לנרתיקי ,הוא ביקש שאגיע עוד 3 שבועות. יש לציין שראה את כל הדברים אך טען שלא ממש ולא מכל הכיוונים... נראה לי מוזר...( הריון רביעי)

שלום רונית. אכן זה יכול לקרות. לכן אנחנו ממליצים לבצע הסקירה עד שבוע 16 ורצוי יותר לכוון שבוע 14-15 מאחר ואחרי שבועות אלה קשה יותר לראות העובר הוגינלית ובטנית זה לעיתים מוקדם מדי הרופא עשה מה שיהיה צריך - להזמינך לבקורת. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר