כאב בפטמה עם נפיחות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

09/05/2016 | 06:57 | מאת: קרן

שלום לפני כשמונה וחצי שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה מאז עוברת אחדהלחצי שנה בדיקה אצל כירוג לפני כשבוע עברתי בדיקת אולטרסאונד שהראתה כי השתלים תקינים וכי אין גושים . מזה כחודש וחצי יש לי כאבים בפטמה שמאל עם נפיחות שהולכת ובאה בצידי הפטמה. אין הפרשות או חום רק כאב מטריד ורגישות . שאלתי היא האם יש ממה לחשוש? האם בדיקת אולטרסאונד אמינה במצב זה? די כואבת ומפחדת

היי קרן, לרוב כאבים או נפיחות בפטמה או בשד שבאים והולכים מצביעים על שינויים הורמונליים.. ממצא מדאיג לרוב לא נעלם ושב.. תפני שוב לכירורג אם את לא חשה נוח עם התשובה שניתנה לך. בריאות שלמה!

09/05/2016 | 11:20 | מאת: קרן

האם בדיקת אולטראסאונד היא בדיקה מהימנה לנשים עם שתל בחזה?

מנהל פורום כירורגיית שד