המשך שאלה ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/04/2016 | 20:12 | מאת: מורן

ערב טוב דר, בהמשך לשאלתי על ציסטה בשד, אמרת לי לא לאכול שוקולד וקפאין, מאיזה סיבה? ציסטות באות ממאכלים מסוימים? שאדע מה לא לאכול. ו- 0.5 זה לא 5 ממ נכון? זה יחסית קטן? והאם הציסטות נעלמות עם הוסת? או יש טיפול מסוים שזה יעלם? ואם זה גודל? אני ממש מפוחדת בעניין זה . תודה רבה.

יש מחקרים שהראו שהורדת מינון קפאין תרמו להפחתת הכאב בשדיים.. ציסטות יכולות להיות בודדות או רבות,קטנות או גדולות, ובעיקר לא מפחידות. יש נשים שטיפול הורמונלי מאיץ מצבים ציסטיים וכאבים, ואין לנו יכולת רבה לשלוט בהן. אל תהיי בלחץ, אין לזה שום משמעות, להמון נשים יש כאבים בשד.

מנהל פורום כירורגיית שד