ציסטה בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/04/2016 | 16:08 | מאת: מורן

שלום דר, אני סובלת מכאבים בשד הימני כבר שבועיים , עשיתי אולטרסאונט סונר שד ובפיענוח רשום: ציסטה בשד הימיני בגודל 0.5 בשעה 6 בעומק. ניבדקתי אצל כירורג שד גם. ואמר שאין מה לעשות לקחת משכך כאבים. אני נוטלת גלולות כבר שנים. האם זה עובר? האם זה מסוכן?? אני מאוד מפחדת כי יש לי כאבים.

שלום מורן, ציסטות בשד אכן יכולות לגרום לכאבים ולאי נוחות. לכירורג השד אין דרך ניתוחית לעזור לך, אך מומלץ לנסות התאמת חזיה, להוריד צריכת קפאין (קפה,שוקולד ושות') ולעתים, באם הכאב נמשך תקופה ממושכת ומפריע לתפקוד יומיומי מומלץ לפנות לגניקולוג המטפל לשינוי הטיפול בגלולות.

אין לך סיבה לדאגה.

מנהל פורום כירורגיית שד