דלקות חוזרות בשד במיקום מסוים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/04/2016 | 09:55 | מאת: נועה

8 חודשים אחרי לידה, מניקה מלא. בחודשיים האחרונים בכל שבוע - שבועיים מופיעה אצלי דלקת מלווה באודם, כאבים, רגישות חזקה ולפעמים חום. בכל פעם היא עוברת מעצמה כעבור יום יומיים. הדלקת מופיעה באותו שד ובאותו מקום. האם יש מקום לחשש שמדובר על יותר מדלקות? האם יש מה לעשות? ולאיזה רופא עלי לפנות? (אני לא סומכת על רופא המשפחה)

דלקת חוזרת בשד נפוצה בעיקר בתקופות הנקה, לרוב כאשר האירוע חולף לחלוין ושב לאחר תקופה מסויימת אין מה לחשוש. ממליצה להיות במעקב כירורג שד ולהשלים אולטרסאונד לבדיקה

27/04/2016 | 15:38 | מאת: נועה

מנהל פורום כירורגיית שד