כאב בשד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

21/04/2016 | 15:10 | מאת: מישהי מודאגת

שלום דר, אני בת 28, ומיום שלישי יש לי דקירות בשד ובעוד איזורים בגוף. ממישוש עצמי הבחנתי שיש לי מעין עצם קשה בשד שמאל, ממש מתחת לפטמה, דבר שאין בשד ימין. האם זה תקין? אני לא מכירה את מבנה השד וזו פעם ראשונה שאני ככה בוחנת את השדיים. חשוב לציין שאני פחות משבוע לפני קבלת מחזור. אני מאוד מודאגת, היות וזה חג אוכל לראות את הרופאת משפחה רק ביום שני. תודה וחג שמח!

שלום לך, יתכן שאכן את חשה בגוש בשד, במרבית המקרים ובעיקר בגילך הגושים בשד שפירים ולא מסוכנים. ממליצה לפנותת לכירורג שד לבדיקה ותישלחי לבצע אולטרא סאונד אם נמוש ממצא בשש. לא לדאוג וחג שמח!

22/04/2016 | 11:52 | מאת: מישהי מודאגת

הייתי היום אצל רופאת משפחה תורנית, היא נתנה לי הפנייה לאולטרסאונד. התור הקרוב רק ב- 3.5. אני לא נושמת מרוב פחד.

מנהל פורום כירורגיית שד