דלקת בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

04/09/2015 | 11:38 | מאת: מירי

שלום, לפני מספר ימים הרגשתי כאב בשד הכולל גוש שהופיע פתאומי מתחתיו. רופא המשפחה נתן לי אנטיביוטיקה ושלח אותי לכירורג שד. כירורג השד הפנה אותי לממוגרפיה אולם בממוגרפיה הכול יצא תקין ולא זיהו גוש. אני מרגישה גוש די גדול במישוש ידני, כיצד יתכן שלא נמצא גוש בכלל בממוגרפיה?

שלום מירי, יש קושי להדגים דלקת בשד בממוגרפיה ובדרך כלל ניתן לראות את השינויים בשד באולטרה סאונד. מומלץ על בדיקה חוזרת של השד לאחר החלמה מהדלקת על מנת לראות שזהו אירוע חולף בלבד. בריאות שלמה!

04/09/2015 | 15:05 | מאת: מירי

תודה. תוך כמה זמן בערך הגוש נעלם במקרה של דלקת? אני בולעת אנטיביוטיקה כבר 5 ימים. יש שיפור מבחינת הכאב והאדמומיות אבל הגוש עדיין קיים

מנהל פורום כירורגיית שד