גוש בפטמות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

01/12/2015 | 21:05 | מאת: אנונימי

אני גבר בן 18 ויש לי גושים בפטמות, לפי מיטב ידיעתי זה קשור להורמונים וזה צפוי להיעלם. לכל חבריי היו גושים בפטמות אך זה חלף להם בגיל 16 ו 17. ולי זה עדיין קיים. אני גבר שמתאמן בגובה 1.79, משקל 70, ויחסית חטוב, וזה אכן גורם לי לדאגות כי הפטמות בולטות וזה ממש לא נראה אסטטי אשמח לתשובה מהירה וכנה. תודה רבה!!!!

שלום לך, מומלץ כי תפנה לבדיקת כירורג שד לבחון באם מדובר בגושים שעתידים להיעלם או ברקמה עודפת (גינקומסטיה) שאם מפריעה - תטופל בעזרה ניתוחית. שבוע טוב, ד'ר פקר ניר

02/12/2015 | 12:06 | מאת: אנונימי

אז משיטוט קצר באינטרנט מצאתי בדיוק את הבעיה שלי. גוש רקמת שד קשה יותר במישוש המרוכז מתחת לפטמה והעטרה בלבד – החזה עצמו אינו מפותח או שמן.(זה ממש נקודתי) אז האם האבחון הזה נכון, כנראה שהגוש יעלם רק כאשר אני יתחיל בפיתוח החזה?

מנהל פורום כירורגיית שד