שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

15/12/2016 | 20:09 | מאת: מיכל

דוקטור שלום אני ממש בחרדה באינטרנט רושמים שוורידים בשדיים זה סרטן ואני ממש בחרדות מטבעי אני חרדתית יש לי ורידים על השדיים וגם על העטרה ורידים כחולים כאלה דיי הרבה אומרים שיש עור שקוף יש דבר כזה? רואים אצלי ורידים גם בידיים ברגליים יש אני מאוד בהירה.. הייתי לפני כשנה אצל רופאת משפחה ואפילו אחיות בדקו וגם כירוג שד ואמרו לי שזה כלום שיש להקבה נשים גם ככה.. האם יש לי ממה לחשוש חשוב לציין שאני לא מאוזנת הורמונלית ורוב הזמן בסטרס ופחדים.. אני בת 24 האם סרטן השד נפוץ בגיל הזה? אני ממש ממש מפחדת על שד שמאל זה נראה הרבה יותר משד ימין ורידים תת עורים אבל רואים אותם בברור בעיקר שבמחזור זה יותר בולט יש לי ממה לחשוש??

אין סיבה לדאגה. בכל מקרה רצוי שאם את ברמת חרדה גבוהה תגשי לכירורג שד פעם בשנה בריאות שלמה

15/12/2016 | 23:06 | מאת: מיכל

האם אפשרי להגיע אלייך לבדיקה? וזה לא מסוכן שככה יש ורידים? יש להרבה נשים ככה ורידים שרואים? אני בהירה ושמנתי המון בזמן האחרון אבל אתחיל ספורט בקרוב. כי באינטרנט מפחידים על כל דבר..ולא ענית לי האם זה נפוץ בגיל כזה מוקדם לסרטן השד? יש לי גם כאב בנקודה אחת בגב עליון נוטה לצד שמאל יש קשר? אני ממש בחרדות.. אשמח אם תעני לי

מנהל פורום כירורגיית שד