תוצאת בדיקת אולטרסאונד שד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

07/12/2016 | 08:29 | מאת: מלי

אני בת 34 ונמצאת במעקב אצל כירורג שד מידיי חצי שנה. לפני מס' ימים עשיתי בדיקת US שד - הממצאים: שד שמאל - BIRABS 2. שד ימין- BIRABS 3. האם על סמך אלו מומלץ לי לבצע ממוגרפיה? או ששמומלץ לבצע ביופסיה? אני רוצה לעשות ממוגרפיה כדי להיות שקטה - האם הקרינה בממוגרפיה בעלת סיכון גבוה? בתודה, מלי

היי, לא רשמת מהם הממצאים אלא מה רמת הסיכון שלהם Birads 2 הוא ממצא שפיר Birads3 הוא ממצא שסיכוייו להיות ממאיר נמוכים מאד. בגילך אין אינדיקציה לממוגרפיה, אנא התייעצי עם הרופא המטפל ביחס להמשך מעקב וטיפול

מנהל פורום כירורגיית שד