גרד ואדמומיות בפטמה מזה כשנתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

11/10/2015 | 20:35 | מאת: נופר ש

שלום אני בת 29 אם לשתי בנות ולפני שנתיים וחצי לער החלו לי גירודים ותחושת אי נוחות בפטמה בשד ימין נבדקתי על שני רופאי עור שונים אשר שללו פטרת או כל ממצא אחר עורי כמו כן ביצעתי לפני שנה אולטרסאונד שד שהיה תקין לפני כחודשיים נגשתי לרופא עור נוסף עקב הגירודים הבלתי פוסקים שאף החמירו לאחרונה באותה פטמה בלבד הרופא שלל פטרת או כל נגעים אחרים בעור נתן לי משחה סטרואידים לטיפול מקומי למשך שבוע ולאחר מכן נתן לי משחת לחות למריחה על המקום לצין שמאז סיום הטיפוח המצב החמיר עוד יותר ונוסף לי יובש עורי ופריחה על הפטמה וסמוך לה המצב בלתי נסבל דבר שמפריע לי בשגרת היום ובשינה שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה ומה עלי לעשות

שלום נופר, ברוב המקרים מדובר בבעיה עורית, אך לעתים יתכן שמדובר בממצא תחת הפטמה שגורם לתלונה זו. אני ממליצה לך לפנות לכירורג שד שישקול ביופסיה מהפטמה לפי ממצאי הבדיקה, בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד