פיטמה שקועה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

08/07/2016 | 10:15 | מאת: הגר

שלום, רציתי לשאול יש לי פיטמה אחת זקורה ואחת פחות, די שקועה יחסית לפיטמה השנייה האם עליי לפנות לרופא לבדוק את זה? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות? כירורג? חשוב לציין, שלא תמיד היא הייתה שקועה זה השתנה בשנים האחרונות. בת 39 3 ילדים ולא הנקתי את ילדיי. תודה רבה

היי הגר, פטמות שקועות נפוצות מאד, לרוב אין סיבה ברורה לכך, אנו דואגים מפטמה ששקעה לאחרונה בשל החשש שגוש מושך אותה.. אם זה עניין של שנים כנראה שאין סיבה לדאגה:) בכל אופן מומלץ לפנות לבדיקת כירורג שד. שבת שלום!

מנהל פורום כירורגיית שד