כאבים בפטמת השד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

07/10/2015 | 11:21 | מאת: דנה

שלום, אני בת 18 ולפני יומיים החלו לי כאבים במגע עם פטמת השד, מעין דקירות מתחתיה. לפעמים הכאבים קצת מתחזקים ואני מרגישה כאבים גם בזמן הליכה אבל לרוב זה רק במגע. אני משתמשת בגלולות מינס כבר שנתיים ולא היו לי תופעות לוואי מיוחדות עד עכשיו. יכול להיות שזה קשור לזה? אני לוקחת אותן באופן מסודר מאוד ואף פעם לא פיספסתי גלולה. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? תודה רבה.

שלום דנה, כאבים בשדיים נפוצים מאד ויכולים להיות להם מגוון סיבות. משינויים הורמונליים שגורמים ל'התרחשויות' בשד, דרך חזיה לא מתאימה וגם גושים בשד, שרובם בעלי אופי שקט ושפיר. יתכן שישנה ציסטה מאחורי הפטמה שגורמת ללחץ ולכאב. ממליצה לך לפנות לבדיקה והערכה על ידי כירורג שד. שבוע טוב, דר' סמדר פקר-ניר

מנהל פורום כירורגיית שד