כאבים בפטמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

04/06/2016 | 06:54 | מאת: בלה

היי, אני מניקה מזה חודש וחצי. לפני מספר שבועות החלו לי כאבים חוזרים ונשנים בפטמה, כמו סיכות שדוקרות את הפטמה מבפנים. כאבים חזקים מאוד. אין סימנים יוצאי דופן על הפטמה או החזה. לבתי שכבה לבנה על הלשון, וסימני תפרחת בחיתול. קראתי שיתכן ומדובר בפטריה. רופא עור טוען כי זו אינה פטריה כי לא רואים אותה. האם יתכן שמדובר בפטריה? אשמח ליעוץ, מאוד סובלת. תודה

שלום לך, כאבים כאלו בפטמה בהנקה נפוצים במצב של פטריה, אף אם לא ניתן לראותה. פני לכירורג שג לבדיקה וטיפול בהתאם

מנהל פורום כירורגיית שד