שאלה לאחר ניתוח בשד.תודה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

01/03/2018 | 10:28 | מאת: ורד די

בוקר טוב:) בת 34 רווקה ללא ילדים סבלתי כשנה וחצי מהפרשות מוגלתיות מהפטמה ולאחר לא מעט בדיקות הוחלט על ניתוח.הוסרה פפילומה בגודל 2 סמ מאחת מצינוריות החלב( הניתוח בוצע בנובמבר 2017).מעבר לכך יש לי פיברואנדומה באותו השד כ 3 ס"מ שלגביו הוסבר להיות במעקב שלא גדל. בשבוע האחרון יש לי כאבים מעיין דקירות בשד מה שמקשה עליי לתפקד בצורה נורמלית.ללמרות שעברו כבר 4 חודשים מאז הניתוח האם מדובר בכאבים שעליי לבדוק אותם או שיכול מאוד להיות שהגוף עדיין נרפא/מתאחה מהניתוח? אודה לעזרה,יום מקסים

היי, אכן יתכן שהכאבים משניים לניתוח, לא ניתן לשלול תהליך דלקץי במקקה שהיו לך הפרשות מוגלתיות בעבר.. ממליצה שתפני לכירורג שלך בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד