שינוי צבע פיטמה שד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

19/12/2017 | 15:06 | מאת: אנונימית28

שלום, אני בת 28, לפני הריונות. לפני שנתיים (אפילו שלוש לא זוכרת במדוייק) חל שינוי בצבע הפיטמה הימנית שלי. הפיטמה השמאלית חומה ולעומת זאת הימנית שינתה צבע לורודה/שקופה (בצבע של העור כמו סביב הפיטמה). אין הפרשות, אין כאבים ואין שינויים נוספים. אציין גם שמאז ומעולם היו לי פיטמות שקועות וגם בזה לא חל שינוי. נשארו שקועות כמו שתמיד היו. לא ייחסתי לזה חשיבות עד כה, עד שקראתי כתבה כי אחד הסימפוטמים לסרטן השד זה שינוי צבע פיטמה. האם יש סיבה לדאגה למרות שהשינוי בפיטמה חל כבר לפני שנתיים ויותר? האם מדובר בשינוי פיגמנטי? אשמח להכוונה. אני מאוד חרדה רגע. תודה מראש!

נשמע שאין שום סיבה לדאגה וכפי תיאורך שמדובר בשינוי בן שנתיים אזי שלא מדובר בממאירות. ממליצה להיות במעקב כירורג שד ולא להיות חרדב חג שמח!

מנהל פורום כירורגיית שד