נקודה כמו חצ'קון בפיטמה בטיפול פיטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

03/12/2017 | 20:55 | מאת: נופר

היי קיבלתי לפני שבוע טיפול לפיטרייה בפיטמות )ילדתי לפני 3 שבועות ואני מניקה ונידבקתי מהלשון של בקטנה היא גם קיבלה טיפול לפיטריה( היום המשכתי לשים משחה רק הפעם זה ממש שרף לי )פיטריון( וראיתי שיש לי נקודה לבן/צהוב כמו חצ'קון שמסביבו אדום יותר מה זה? ומה לעשות? אשמח לדעת

היי, נשמע כי יש סתימה בדיוק באיזור הפטמה.. תלחצי מסביב, מכיוון העטרה לפטמה ותעזרי לזה להשתחרר, כך ייצא משם החלב והאודם יחלוף. אם לא מצליח לך פני בימים הקרובים לכירורג שג

מנהל פורום כירורגיית שד