כאב בשד שמאל מקרין לבית השחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

22/11/2017 | 17:29 | מאת: מאיה

שלום בת 38 תמיד סובלת מכאבים טרום מחזור אך הפעם שבוע וחצי לפני הווסת התחיל כאב ורגישות רק בשד אחד שמקרין בלית השחי היום קיבלתי ווסת אך השד ממש כואב ואי נוחות בבית השחי של ממש.אני קצת מודאגת האם זה יכול להיות שיכאב רק שד אחד?שנה שעברה עשיתי אולטרסט\אונד וממגורפיה כי השד הזה גדל אך הכל היה תקין רק גוש שומי שפיר זה מה שנמצא אבל אני ממש מודאגת

היי, יתכן שמדובר בציסטה המציקה לך או בהליך דלקתי כלשהו, כמו כן יכול להיות מקור שרירי. פני לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיית שד