כאב בין השדיים על חיבור הצלעות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/10/2017 | 14:04 | מאת: הילה

שלום רב יש לי ג'ולה כואבת בדיוק בין השדיים על העצם. חשוב לציין שלפני בדיוק שבוע לבשתי חזייה שהברזל שלה מאוד הכאיב לי ולחץ בנקודה הזו. הייתי בטוחה שכואב לי מזה. יחד עם זאת הכאב במקום החמיר מאז ומורגש כי התנפח. כאילו העצם התבלטה יותר. עיגול קשה וכואב. לא יודעת אם זה קשור אבל אני משתעלת מאוד בשבוע וחצי האחרונים ומטופלת על ידי רופאת המשפחה. מאוד חוששת מזה זה ממש על חיבור הצלעות בין השדיים. אשמח להסבר. תודה

היי, רושם שיש לך תהליך דלקתי במקום (מורסה) .. אם לא מתנקז לבד עם יציאת מוגלה ונשאר נפוח/אדום/חם-פני לכירורג לבדיקה וניקוז לפי הצורך שבוע טוב ובריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד