פטמה שקועה מהשד הימני

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

19/10/2017 | 18:52 | מאת: מישהי

היי, אני בת 24 בריאה. מאז ומתמיד השדיים שלי לא סימטריות. השד הימני יותר קטן מהשמאלי. מזה בערך כשנה או יותר הפטמה בשד הימני שוקעת ואם לוחצים עליה מידי פעם היא חוזרת למצב רגיל. לפעמים זה חוזר גם לבד. כמו כן, לפעמים יוצא מעין משהו לבן מהפטמה השקועה. אין לי כאבים בכלל. האם יש לי סיבה לדאגה?

היי, בגילך אין סיבה לדאגה, כי הסיכון לסרטן השד נמוך, והפטמה ששקעה ניתנת למניפולציה ויוצאת החוצה. עם זאת, בהחלט כדאי לפנות לבדיקת כירורג שד לבדיקה. סופש נעים!

מנהל פורום כירורגיית שד