בקשר לתוצאות בדיקה ללא תוצאות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

20/08/2017 | 19:26 | מאת: דבי

שלום רב, לפני כשישה הימים, יום ב' שעבר עברתי ביופסיה ציטולוגית של השד. הרופאה ראתה באולטראסאונד משהו שחשבה שזו ציסטה ישנה שאגרה בתוכה נוזלים. היא ניקזה את הנוזלים ואמרה לי כי זה לא ממאיר לדעתה וכי היא שמחה בעבורי אך כיוון שהנוזל היה עכור היא תפעל על פי הפרוטוקול ותשלח למעבדה (לשלאתי מה מקור העכירות היא אמרה שכנראה דם - ואלי מדלקת) . במכון בו בוצעה הדיקה נאמר לי כי תשובות תתקבלנה תוך שבועיים, והיום - כעבור פחות משבוע - שישה ימים מאז, קיבלתי מייל שיש תוצאות אך ללא התוצאות. אבקש לדעת האם זה שהתוצאות הקדימו את המועד המשוער זה אינדיקציה לכך שהתוצאה היא חיובית חלילה? לפני כשש שנים עברתי תהליך דומה (הנוזל לא היה עכור לפי מיטב ידיעתי) וזה לקח שבועיים עד שנתקבלו תוצאות. אני אודה מאוד על תשובתך.

יש תקופות עם פחות עומס במכונים ויעילות שיא. ציסטה גידולית נדירה למדי בנוסף הרופאה התרשמה שמדובר בציסטה נראה לי שתנשמי לרווחה ותפסעי לאיטך לביקורת הרופא

מנהל פורום כירורגיית שד