מונדור web תת עורי בשד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/08/2017 | 21:56 | מאת: יערה

שלום רב לפני שלושה שבועות עשיתי us שדיים בגלל כאב בשד שמאל כמו רגישות ושריפה יצא תקין ללא ממצאים לאחר שבוע נבדקתי אצל כירורג שד בדיקה ידנית גם יצא ללא ממצא מישושי.. לאחר יומיים מהבדיקה הידנית הרגשתי כאב בשד שמאל מיששתי ואני מרגישה משהו ארוך כמו וריד או חוט כמו מיתר של גיטרה במתיחה מבית החזה עד לשד… חזרתי לכירורג שד הוא אמר לי שזה מונדור תת עורי ממה זה יכול להיות? איך זה יצא פתאום? הוא אמר שזה חולף לבד אבל אני מודאגת איך זה יחלוף לבד ותוך כמה זמן ולמה זה יצא? בת 32

18/08/2017 | 21:06 | מאת: יערה

מודאגת מאוד

היי, הוריד התת עורי שנסתם וגרם לכאב ונפיחות בשד יכול להיות אפילו מטראומה מקומית שהופיעה לאחר ה'התעסקות' באזור. תוך ימים תחושי בטוב. ממליצה להמשיך להיות במעקב ולהיבדק בעוד מספר חודשים שבוע טוב וסליחה על העיכוב במענה

21/08/2017 | 21:42 | מאת: יערה

תודה לך אבל הכאב עבר ונשאר רק כמו וריד מיתר כזה במישוש כשמותחת תיד למעלה...זה כבר 4 שבועות ככה הכירורג שד אמר לי שזה יחלוף עד סוף החודש...תוך כמה זמן ממצא כזה חולף?יש דרך לזרז ? המון תודות

אם זה מונדור- יחלים לבדו ואין משהו רפואי שניתן לעשות. את מתארת כעת web לכיוון היד וזה משהו שונה.. אם היעוץ הרפואי שניתן לך עי הרופא לא היה מספק- אולי כדאי לפנות לכירורג שד שנית.. בהצלחה

22/08/2017 | 13:24 | מאת: יערה

קודם כל המון תודה לך על המענה... הכוונה שלי כשאני מותחת תיד למעלה הדבר הזה בשד נהיה מתוח וארוך כמו מיתר של גיטרה מבית החזה ממש מתחת לשד עד אמצע השד...לא ביד... וכשהיד לא מתוחה ואני נוגעת אז זה כמו תולעת דקה כזאת כמו מסטיק רפוי כשמותחים אותו...אני אלך שוב לכירורג עוד שלושה שבועות זה בוודאי... פשוט רציתי לשאול תוך כמה זמן בדרך כלל זה חולף... תודה ☺

מנהל פורום כירורגיית שד