גרד ודגדוג בפטמה ימנית והחמרה לפני מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

07/08/2017 | 19:20 | מאת: מיקי

שלום בת 45 אם לשמונה כל הבדיקות תקינות במשך זמן רב סובלת מגרד ודגדוג בפטמה הימנית ללא ממצא לא נראה בעין דבר אין כאבים מיוחדים לפני מחזור מחמיר יש רגישות בשני הצצדים אבל פטמה ימנית שמלטפת אותה רגישה יותר למגע עד שמעורר גרד קל ומציק צביטה של הפטמה מרגיעה אותה לזמן מה ויש זמנים שזנ נעלם או נחלש ראוי לציין שגם בהנקה שהאחרונה שבהן הייתה לפני 3 שנים שד זה היה רגיש יותר והיו בו יותר סדקים וכאבים בשעת הנקה חשבתי אולי מתחת לעטרה יש הצטלקות של חתכים שהיו מתחת לעור אז שהנקתי בקיצור רופאה יקרה יש לך עצה זה מתיק מאד ואין ממצא רפואי עהרתי אצל כולם

היי, לפי תיאורך לא מדובר בממצא המסכן אותך, אלא הפרעה מקומית באיזור הפטמה. תיתכן ציסטה מאחור המושכת קלות את הפטמה או גושיש שמשתנה בשינויים הורמונליים, יתכן שאולי מדובר בהפרעה עורית קלה. ממליצה להשלים ממוגרפיה ואולטרסאונד להשלמת הבירור ובאם תקין וללא שום ממצא מאחורי הפטמה בקרי אצל רופא העור שיוכל למצוא פתרון. על פניו, נראה לי שהדגדוג הזה ימשיך ללוותך ותחיו באהבה ושלום עס מאה ועשרים שנה שבוע טוב!

מנהל פורום כירורגיית שד